dissabte, 25 d’abril del 2020

Lleixiu indigest

Si es confirma la notícia d'intoxicacions amb lleixiu als EUA després de les paraules del seu president, que injectar-se detergents podia ser una bona manera d'immunitzar-se del coronavirus, arribaríem a la conclusió que cada país té els dirigents que es mereixen, encara que ens faci ràbia haver-ho d'acceptar.
El president Trump va arribar a la lògica conclusió que si hi havia uns desinfectants que mataven el virus, una bona solució seria de prendre aquests desinfectants i per tant eliminar el virus de dins. Després que els científics i productors de desinfectants reaccionessin alarmats per les paraules del president, aquest va declarar que ho havia dit amb sorna, però no va ser aquesta la sensació que es va tenir durant la roda de premsa.
Sembla impossible, i això ho hem dit des del primer dia, que un país com els EUA pugui haver escollit president un personatge com Trump. Desconec la seva formació, però a vegades m'imagino que no pot tenir gaires estudis, i encara menys sentit de l'ètica i la moralitat. És evident que amb diners es poden aconseguir grans coses, com per exemple ser president dels EUA.