dijous, 16 d’agost del 2018

Qui ens pot defensar d'un jutge?

En l'hipotètic cas que un jutge estigués prevaricant, amb voluntat política de fer mal la persona jutjada, atribuint-li causes que considerés que no eren certes, qui ens podria defensar? Si resultés que els màxims òrgans judicials estiguessin d'acord amb el jutge, per interessos polítics, on podríem recórrer per aconseguir la nostra defensa?
Com que jo no hi entenc gaire amb coses de la Justícia, no sé si aquest exemple es podria aplicar al cas Llarena, però si més no algú ho podria pensar. 
He llegit que Llarena es veu atacat en la seva "independència judicial" i demana l'empara al CGPJ que, sembla ser, instarà Puigdemont i els exconsellers que deixin de "pertorbar la independència" de Llarena. I jo em pregunto, de quina manera podem posar en dubte la independència d'un jutge? On hauríem de recórrer?
Suposo que Javier Pérez Royo ja ens ho farà saber en els seus escrits que m'han ajudat a entendre una mica més què està passant a Espanya amb l'entrellat entre els poders judicial i polític. És una llàstima que per culpa d'un individu i les seves creences polítiques hi hagi unes persones innocents a la presó.