dijous, 28 de setembre del 2017

Suport de Fors a l'alcaldessa Moreno

Si el dia 11 de setembre criticava l'actitud de l'ex-alcalde Estanis Fors quan no va aplaudir el discurs de l'alcaldessa, en l'acte institucional de la Diada, avui celebro el seu suport i escalf el dia de la declaració de l'alcaldessa davant als jutjats de Mataró, citada per haver signat el decret d'adhesió a la celebració del referèndum de diumenge vinent.
De tothom és sabut la guerra declarada entre Estanis i Annabel, des de la moció de censura que va suposar la pèrdua de l'alcaldia del primer. L'equip de govern entrant, i principalment l'alcaldessa, es varen fer ressò de diferents anomalies detectades en la gestió de l'ex-alcalde durant el seu mandat, alguna de les quals podria tractar-se d'un delicte de prevaricació.
En aquestes condicions és fàcil imaginar que la relació entre els dos alcaldes d'aquest mandat municipal no passa per bons moments, i que sigui complicat compartir uns mateixos espais, però ambdós han de ser conscients que són càrrecs electes i per sobre de tot hi ha la responsabilitat deguda a la ciutadania que els va votar. Tot això, però no treu que puguem felicitar aquest suport.
No oblidem que, com ja vaig dir el seu dia, no podem prendre'ns a la lleugera tot el que està passant, perquè segons quin sigui el resultat, hi ha qui haurà posat en perill el seu futur, no només polític, sinó també personal i familiar. Això ens ha de fer obrir els ulls i anar tots junts per evitar que les conseqüències dels actes d'aquests moments comportin problemes greus als valents que s'han posat al davant.