dimarts, 22 de novembre del 2016

Els meus amics del PSC d'Arenys de Mar què en pensen?

Si els nostres polítics tinguessin un mínim de vergonya les dimissions al nostre país serien més freqüents, però passa que avui diuen una cosa i demà tot el contrari i aquí no passar res! 
Avui em refereixo a l'alcalde de Lleida, el socialista Àngel Ros, que m'agradaria seguir de prop perquè rieu-vos dels canvis de jaqueta de molts falangistes els primers anys de la transició democràtica. El paer de Lleida crec que ha passat per tots els corrents interns del PSC, però ha tingut molt en compte de no fer cap pas en fals per no quedar-ne fora.
Avui, però és molt difícil fer passos en fals, perquè se'ls perdona tot, i sinó mireu què els passa als polítics més corruptes... que guanyen les eleccions!
El senyor Àngel Ros el 9-N va votar, no sé si a favor o en contra de la independència, però va votar. Avui el seu partit polític permetrà que el senyor Homs sigui jutjat per haver permès la votació. Curiós, oi? Té lògica? Jo puc entendre que no s'estigui d'acord amb el sarau que es va muntar el 9-N, però si hi participes no n'ets també una mica responsable?
Us ho deia al començament, els nostres polítics no tenen cap tipus de vergonya i potser per això el senyor Ros governa gràcies a C's.