dissabte, 8 d’octubre del 2016

VI Mostra d'Entitats de Mataró

Acabo d'arribar de la VI Mostra d'Entitats organitzada a Mataró, enguany un dia d'octubre degut a que el dia previst del mes de juny ens van advertir que hi hauria fortes tempestes. Aquell dia va ploure una mica i ens hauria espatllat la diada. Avui ha estat núvol tot el dia i fins i tot hem tingut algun intent de pluja, però que ha quedat en no-res. 
Estic content de com ha funcionat i de les felicitacions rebudes per a tot l'equip que l'ha fet possible. Les entitats participants s'ho han passat bé i han considerat que l'organització ha funcionat com calia esperar. L'agraïment, doncs, és per a totes les persones que hi han treballat, no només avui, sinó durant moltes setmanes i que han aconseguit que tothom en sortís content.
Les entitats no passen pel millor moment, i no només les mataronines, sinó les entitats de tots els municipis. La feina d'una entitat és de formigueta, d'anar sumant esforços sense rebre el suport necessari, moltes vegades, o la col·laboració de més persones per tirar-ho endavant. Però les entitats són crucials en una comunitat, i sense elles la convivència encara seria més difícil. 
És per això que tots plegats hem de procurar animar-les i ajudar-les a millorar la seva estratègia de treball, les eines a tenir en compte, i engrescar-les a participar de trobades com les d'avui, que aconsegueixen donar visibilitat a la feina de moltes persones que passa desapercebuda per la majoria de ciutadans. Gràcies a tots els que treballen perquè la nostra vida tingui més sentit.