dissabte, 5 d’abril del 2014

Tarda assolellada a Vista Alegre

Si el camp de futbol de Vista Alegre - Molinos fos al vessant de mar, hauríem pogut gaudir d'unes bones vistes del nostre mar, però no. Asseguts a les grades sense cap tipus de protecció del sol i mirant cap al sud, no teníem cap perspectiva, però sí un sol intens d'abril que he mig amagat amb un tros de diari al cap.
L'Arenys de Mar ha guanyat al Molinos, però ens ha fet patir com el Barça a la seva afició. L'excusa és el camp de sorra, l'únic camp d'aquestes característiques a Mataró, i crec que de tota la comarca. Espero que la vermellor de la meva clepsa no m'ho faci pagar.
Entretant els socialistes de Barcelona han convocat els seus militants i simpatitzants a la segona volta de les primàries per escollir el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona. I ja tenen guanyador. S'imaginen qui ha estat? doncs sí, en Jaume Collboni. Amb pakistanesos o sense, el preferit per la direcció del PSC ha quedat en primer lloc. La nota curiosa, i que considero que els socialistes han de reflexionar-hi, és que els militants socialistes no han escoltat la convocatòria i a Collboni l'ha votat una majoria que no té res a veure amb el partit.
Tots els partits s'ho han de fer mirar perquè cada vegada és més evident que la ciutadania està al marge dels seus objectius. Ja no es tracta de ser més transparents, sinó més creïbles. Parlem de la llei electoral que són incapaços d'aprovar. Tot per culpa d'interessos de partit i no de país. Aquesta actitud deshonesta els portarà a ser cada vegada més distants i menys eficients a l'hora de dirigir un país. 
2.980 barcelonins han apostat per Collboni, qui ha d'aconseguir recuperar l'alcaldia que un PSC fort no hauria d'haver perdut mai. Haurà de treballar molt per aconseguir-ho, i no crec que Pere Navarro li ho posi fàcil. El descrèdit del PSC té molt a veure amb el seu actual primer secretari.