divendres, 2 d’octubre del 2020

Tot ho portem per la via judicial

Continuen les baralles entre governs, o millor dit entre partits polítics, com és el cas de la Comunitat de Madrid i el govern espanyol. Sembla estrany que els nostres polítics siguin tan estúpids i pretenguin ignorar allò que els interessa i només es parli de l'altre per criticar-lo, encara que després acabin fent el mateix. 

L'actitud de la presidenta de Madrid s'enfronta al govern socialista perquè li fa tancar la comunitat. Si això li passés a una altra comunitat, seria capaç de donar suport al govern espanyol, però com que li trepitgen l'ull de poll, tot és més important que procurar la salut dels seus ciutadans.

No s'adonen que la ciutadania n'està molt farta. Que ens volen prendre el pèl, voler-nos fer creure que ho fan tot pel nostre bé. No és estrany que cada vegada hi hagi més desafecció, i trobant-nos angoixats pel coronavirus, provoquen nerviosisme i baralles entre la població.

El recurs de portar-ho tot per la via judicial ja és un clàssic al nostre país. És la solució que s'ha pres quan no hi ha voluntat de diàleg polític, i d'aquesta manera empobrim la política. Aviat no sabrem donar ni una passa sense fer la consulta al jutge de torn!