divendres, 18 d’octubre del 2019

Trobada als jardinets de Gràcia

Impressionant resposta de la ciutadania en les cinc marxes cap a Barcelona. L'entrada a la capital catalana ha estat massiva i pacífica, que d'això es tracta. En el moment d'escriure aquest post, els manifestants s'estan acostant a l'encreuament entre Diagonal i Passeig de Gràcia, lloc des d'on hauria de començar la manifestació, però que tot fa pensar que quedarà en una concentració de persones sense possibilitats de moure's.
Desconec què passarà el vespre-nit, si es repetiran els aldarulls incívics i violents dels darrers dies, o bé si l'exemple del pacifisme de les manifestacions diürnes dels independentistes acaben per convèncer els provocadors que la resposta a la injustícia només pot passar per l'actitud no-violent.
Tal com apuntava ahir, i davant l'actitud d'una gran majoria de catalans, el nostre país es mereix un govern fort, actiu i segur, cosa que no està passant amb el govern actual, que presideix Torra, qui continua amb una actitud ambigua i, al meu entendre, equivocada i perillosa. No és el comportament que s'espera d'un president de govern, i és per això que li demanava que dimitís, ja sigui convocant eleccions o deixant el càrrec.