divendres, 7 de desembre del 2018

Un govern que no satisfà ningú

Catalunya no és mereix el president Torra, o potser la Catalunya actual no és la que jo voldria, ni la Catalunya que històricament ha servit de mirall per a moltes altres nacions. Vergonya aliena és la que em produeixen les declaracions del nostre president a Europa. Un president que parla molt, però actua ben poc, amb un govern que no governa, que ha perdut els papers, i amb un conseller d'Interior incapaç d'assumir les responsabilitats del càrrec des del primer dia de la seva presa de possessió.
No, si aquest president representa la majoria del poble català el nostre futur és molt negre i encara hem de caure molt més baix del que ho hem fet fins ara. No es pot anar per la vida només "despotricant" i no presentant arguments ni alternatives a allò que tant es critica. 
Encara és hora que ens expliquin què pensen fer per redreçar la situació actual del país. Necessitem polítics seriosos, que es comprometin amb accions i no només paraules. No n'hi ha prou amb acusar el govern de Madrid i quedar tan amples. Volem propostes, solucions als problemes actuals i no tantes excuses de mal pagador.
Considero que tenim el pitjor govern de tota la història de Catalunya de després del franquisme, en uns moments claus per al futur del país. És cert que tenim polítics presos i exiliats que no podem oblidar, però estic convençut que Catalunya compta amb persones molt més capaces de fer avançar el país que no l'actual govern de la Generalitat.
És per tot això i malgrat la por que el radicalisme de dretes pugui entrar al nostre Parlament, i més ara veient la nul·litat del govern català, si no hi ha recanvis abans, només podem aspirar a unes noves eleccions que ens rellevin els actuals mandataris catalans.