dimarts, 23 de gener del 2018

On és Puigdemont?

Em comenten que la gran preocupació del govern espanyol en aquests moments és evitar trobar-se Puigdemont a la sala de plens del Parlament català el dia de la investidura. Sembla ser que han ordenat a tota la policia que ho vigili tot i que no els passi el mateix que amb les urnes. En aquest cas tenen el model.
Si no fos seriós ens faríem un tip de riure. Ens trobem amb un president del govern que fa catúfols en els seus discursos, fins i tot llegint-los, donant ordres als seus ministres perquè el president català no els la torni a jugar. Quin ridícul més gran si Puigdemont aparegués al mig del Parlament per ser investit. Us ho podeu imaginar?
Demana la vicepresidenta que Puigdemont deixi de fer el ridícul per Europa. Segur que és Puigdemont qui fa el ridícul? No creieu que més aviat són el govern espanyol i altres personalitats espanyoles les que fan el ridícul? Un zero per no saber ni anglès ni francès, i havent falsejat el seu currículum! Si el jutge actua d'aquesta manera, quina legitimitat tenia per ser president del Tribunal Constitucional? 
Aquesta és l'Espanya que ens governa. Uns polítics corruptes, mentiders i curts de gambals, envoltats de jutges amics, que no donen la talla a Europa, i una policia entrenada per estovar catalans. I volen que ens quedem contents dins de l'Estat? No ens ho poden posar més fàcil!