dijous, 21 de juliol de 2016

Per què es treballa tan malament?

Un altre dia de trasllats i, per tant, l'esquena necessita un catre el més aviat possible. No m'allargaré, però no volia deixar de parlar de les obres del Turó. 
Només sé el que diu Ràdio Arenys en la seva pàgina web, però n'hi ha prou per sorprendre'm del malament que es treballa. La fotografia de Remi Rondeau és prou eloqüent. No ho entenc, ni tampoc les excuses de l'alcaldessa. No pot ser que es treballi tant malament! No pot ser! Tampoc s'entén que ningú no en sigui responsable. Llavors l'alcaldessa promet que a partir d'ara ho consultaran tot. Cal però? No creieu que no ens correspon a nosaltres saber com s'ha d'asfaltar un carrer del casc antic d'Arenys?
Recordo una vegada que presentava el procés dels pressupostos participatius d'Arenys i una persona del públic em va dir que no havíem de demanar res a la gent, que per alguna cosa havíem estat escollits per governar. Jo defensaré sempre les pràctiques participatives, la implicació de la gent en el govern local, però el que no es pot fer és deslliurar de responsabilitats als tècnics que han de vetllar que les coses es facin bé.
M'imagino que tindrem temps per parlar-ne, però el que han fet al Turó és vergonyós! On són els tècnics municipals???