dimarts, 10 de novembre del 2015

El PSC també es retrata

Aquesta setmana serà probablement una de les més recordades en la història de Catalunya del segle XXI, si més no això és el que fa pensar l'aprovació al Parlament català de la proposta de ruptura amb Espanya, i les dificultats de Mas de poder revalidar la seva presidència. 
Cada passa pot suposar un avenç o un retrocés, i això ho han de tenir molt en compte els diputats catalans, sobretot els que els resultats electorals es va posicionar en àrbitres del futur català. Madrid està en alerta per frenar qualsevol error o acte contrari a la Constitució, que molts considerem ja que ens immobilitza i impedeix avançar com a societat democràtica, estiguem a favor o no de la independència.
Ahir parlava del posicionament de Catalunya sí que es pot, i el molt que el condicionava de cara el futur, però no són ells els únics que han ensenyat les cartes. El PSC, votant en contra dela proposta de resolució que Catalunya sí que es pot presentava ahir al Parlament, es posicionen clarament, no només contraris a la independència, sinó també al dret a decidir. Definitivament el PSC actua amb fidelitat al PSOE i deixa enrere molts anys de defensa de la nació catalana. Em sap greu.