divendres, 25 de febrer del 2005

Mobilització de masses

Tothom és lliure de fer el que consideri millor per justificar el seu treball, els seus actes. En política hi ha molta demagògia i a vegades es cau en la posició de tot s'hi val.

Les campanyes electorals s'han convertit en muntatges propagandistes cap a les persones que lideren els partits, més que no pas uns actes d'explicació d'objectius, propostes concretes i línies d'actuació.

Sembla ser que anem avançant en aquesta manera de fer i fins i tot a mitja legislatura es dediquen a mobilitzar les masses per contrarestar la incapacitat de demostrar amb fets més que no pas amb paraules, tota la feina que es realitza o es va prometre.

El nostre govern municipal treballa molt lentament i els fruits no es veuen per enlloc. Ara resultarà que la crisi de govern serà una bona excusa per justificar aquesta manca de treball.

Mentrestant els ciutadans esperem la transparència i la participació promesa. Es veu ben clar que només ens deixen parlar cada quatre anys, i llavors hem de dipositar tota la confiança a unes persones que tenen carta blanca per fer i desfer.

Estem cansats de la democràcia representativa i en volem una de participativa.

1 comentari:

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.