dimarts, 8 de juliol del 2014

ERC ja té la número dos de la llista

Treballar a fora del teu municipi té els seus inconvenients, i un d'ells és que no sempre pots gaudir dels actes de la festa major. Aquest any, pitjor que mai, crec que m'hauré d'acontentar amb veure les fotos i llegir les cròniques. De moment ja m'he perdut la cantada de l'himne de Sant Zenon, i demà tot fa pensar que també em passarà el mateix.
La Clara es perd un any més la festa, però l'Ignasi enguany hi col·labora i això m'agrada. Penso que els vilatans han de participar de la festa major i encara més els joves, que han de ser la base i el futur de la festa.
Parlant de joves, avui he llegit a L'Agenda que ERC ja té decidit qui serà la número dos de les seves llistes electorals per a les municipals del maig vinent. Serà la Laia Martín, i crec que és un gran encert.
Tenint en compte que ERC és un partit polític que fluctua permanentment i que tot fa pensar que ara li toca pujar, és important que la Laia pugui entrar al Consistori i encara millor si té possibilitats de formar part del govern municipal. Arenys necessita gent espavilada i treballadora, persones amb iniciativa, amb ganes de treballar i resolutives, i la Laia ho és.
És una llàstima que el sistema electoral sigui de llistes tancades i que a vegades votis uns partits amb algunes de les persones que t'agradaria decantar. Si es canviés el sistema, segurament descartaríem algú, però de ben segur que a la Laia Martín li posaríem la creu.