dimarts, 17 de maig del 2005

Regidoria de Participació Ciutadana

Tothom coneix el nom de les regidories de l'Ajuntament d'Arenys de Mar?

Sabeu que n'hi ha una que s'anomena "Participació Ciutadana"?

A la pàgina web de l'Ajuntament d'Arenys de Mar podem llegir en relació a la regidoria de Participació Ciutadana:

"El ple de l'Ajuntament del mes de novembre de 1999 va aprovar un nou ROM (Reglament Orgànic Municipal) com a eina reguladora de l’organització i el funcionament de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i els seus diferents òrgans. El nou text garanteix la informació i la participació dels ciutadans en la vida municipal.

L'Ajuntament va impulsar conjuntament amb entitats arenyenques un Reglament de Participació Ciutadana que ja està en vigor. El document té com a objectiu agilitar i potenciar la participació dels arenyencs i arenyenques."

Teniu coneixement del nombre de consells de participació, previstos al Reglament de Participació Ciutadana, i que estigui formalment en funcionament?

No n'hi ha cap! (això no vol dir que no hi hagi regidors/es que per iniciativa pròpia facin reunions amb gent i representants de sectors ciutadans, però en tot cas no s'ha seguit el criteri que agrada tant al nostre govern municipal, de fer les coses formalment)

Coneixeu el pressupost destinat a la regidoria de Participació Ciutadana, per aquest any 2005?

El pressupost inicial contemplava 11.000 euros (1.000 euros per publicitat i 10.000 euros per estudis i treballs). El pressupost de 2004 contemplava 1.950 euros (650 euros per conferències i 1.300 euros per estudis). S’ha experimentat un increment important!

Teniu coneixement de l'execució pressupostària de les partides de Participació Ciutadana? I les despeses liquidades de 2004?

Jo no ho sé. Si vosaltres ho sabeu, us agrairé que m'ho digueu.