dissabte, 2 de febrer del 2019

Manual d'ús de la Crida per al PDECat

Em fa l'efecte que seria una molt bona idea elaborar un manual d'ús i funcions de la CRIDA perquè els militants del PDECat entenguin si es tracta d'uns amics, uns adversaris, uns col·legues, i què els toca fer a uns i als altres. Més d'un militant del PDECat no sap què fer, si celebrar la creació de la CRIDA o bé sortir corrents abans no es subdivideixin més.
Avui a l'Assemblea del PDECat no parlaven de l'encaix de Catalunya a Espanya, sinó de com havien d'encaixar la CRIDA i el PDECat. O sigui que no parlen de la unitat dels independentistes, pensant en ERC, sinó que tenen treballs per anar junts els mateixos militants del PDECat.
Quedo una mica més tranquil perquè creia que era jo que no ho entenia, però ara veig que a ells també els costa. Seria bo que, de cara a les eleccions del mes de maig, s'afanyessin a desfer tot aquest embolic i es posin d'acord en qui es presenta i com, ja que una vegada ho tinguin clar, ho hauran d'explicar molt bé als votants perquè no s'equivoquin i col·loquin a l'urna una butlleta per una altra.
Si ens ho escrivissin en un manual d'ús i funcions ens seria més fàcil a tots, i de passada l'oposició potser s'ho agafaria més seriosament a l'hora de competir.