dimarts, 13 de juny del 2017

L'opinió d'un poble per sobre de les lleis

Aquelles persones que confien en la justícia europea s'haurien d'adonar que encara que puguin acabar donant la raó al govern català i al nostre Parlament, això arribaria quan ja no ens caldrà. Una prova ben clara la tenim amb el cas del president del Parlament basc, el senyor Atutxa, que l'any 2008, ara farà 9 anys, va ser inhabilitat pel Tribunal Suprem i ratificat pel Tribunal Constitucional, i ara arriba la condemna a Espanya del Tribunal d'Estrasburg. Curiós, oi?
Comencem a estar tips de veure com els tribunals i organismes europeus invaliden decisions del govern o tribunals de justícia espanyols, quan ja no serveix de res, perquè els polítics del PP tenen la cara tan dura que poden arribar a reaccionar com el ministre Montoro, que no se sent desautoritzat per la Llei d'Amnistia Fiscal. I els seus amics contents!
No puc entendre com una persona, si no és per interès propi, pot no entendre que un Tribunal està format per persones, amb tots els seus defectes i qualitats, i que per tant mai podran estar per sobre del bé i del mal. En canvi, l'opinió de tot un poble sempre haurà de prevaldre a qualsevol tipus de llei i constitució. Dir el contrari invalidaria qualsevol dels canvis polítics produïts al llarg de tota la història de la humanitat.